Monday, October 4, 2010


Cinta monyet,pernahkah korang rasa benda tu……maybe main-main je kan
Tapi bila sampai satu tahap yang korang betul-betul cannot forget,hanya Dia saja yang tahu bagaimana siksanya hidup masa tu  macam ditimpa satu bala yang amat besar,macam sebijik batu hempap kepala korng.masa tu tak banyak yang korang dapat fikir..
Tambah naya kalau itu adalah fisrt love,aku memang sokong first love never forget…bagi aku frasa tue memang betul..untuk aku la.orang lain aku tak tahu.tambah naya kalau minat dalam diam,macamduri dalam daging je perasaan tue.siksa gila…yang teramat.aku sampai tak boleh nak manage aku punya perasaan.down giler…tapi salah aku jugak,4 tahun aku minat dia tapi aku tak pernah bagi hint kat dia yang aku minat dia,last2 bila dia kapel dengan orang lain@aku punya kawan sendiri,padan muka aku macam kna lempar dgn telur tembelang.macam korang naik basikal and then jatuh sorang diri.tak boleh nak salahkan sesiapa.tu la aku tak pernah ada keyakinan diri bila berhubung soal mcm ni.i am not myself.
But friend aku ckp normal as pompuan kalu mnt kt  dak laki.menandakan yang aku ni normal dan berperasaan.yeye normal.bila dah tahu normal makan diri plak….ye la dia dah hepi dengan orang lain aku masih gak sendiri,aku tak pernah la plak nak cari coz aku taw aku pnye kekurangan diri,well I like to put maself like this.moga dorang hepi dgn life dorang walaupun aku dah hepi dgn life aku but bila aku sesorang mula la nk igt blik benda2 dulu…mostly benda ni la.tapi asalkan orang yang aku minat dan sayang hepi aku pun tompang sekaki
Walaupun dalam hati ni membengkak dan dorang pun tak pernah nk share dorang pnye hepinness dgn aku(terhegeh-hegeh plak aku)
Wish dorang semoga berbahagia,kepada aku life must go on.a lot of thanks to my friends yang sokong aku,selau nasihat aku bela emo aku tak stabil,bila kaku nangis pasal benda ni,korang up kan blik aku pnyer keyakinan diri,mybe meminati dia satu kesalahan yang amt besar but  I couldn’t stop maself think about him.sebagai satu pengajaran jgk untk diri aku.JANGAN MENGGATAL.JANGAN TERPERASAAN SEORANG DIRI.HUHUHUHU.then mungkin jgk as a satu feeling yg hepi for a moment.admiring him one of the best thing in my life but knowing you as a friend just like a miracle tu me…thanks for being my frenz…
Aku hrp lps ni kalu aku nak admire seseorg pun aku dah tak jadi macam ni lagi…well aku pernah dapat sms dari kwn akuu now why Allah created gaps between your fingers?so,someday da person who is made for you will come and fill those gaps by holding your hand forever…..haha up balik spirit aku…then pompuan yg baik utk laki2 yg baik.wlaupun aku tak baik at least aku cuba mnjdi ya terbaik….
All da best to all of you and for maself just walk steady,don’t run in your journey…steady jerrrr

1 comment:

  1. yap..ak sokong 1st love mmg susah dilupakan..bkan susah dilupakan..leh lupakan,tp ia adalah kenangan pling best la...hahhaha..
    jd pmpuan terbaik and akn dpt pasangan yg baik gak...oh..sweet la no

    ReplyDelete