Sunday, November 21, 2010

entah la

Assalamualaikum....
dh lama x update even aq taw bkn ada sesape pn yg nk baca aq pnyer blog,kpd sesape yg baca tu semoga Allah merahmati korg dn juga sama kpd yg x baca...walaupun dh lambat aq nk ucapkan selamt hari raya aidiladha...tpi aq x da la plak korbankan apa2 di hari raya korban ni...
mana2 tmpt yg aq pegi mesti ada daging,apasal la aq x boleh makan daging mcm org lain...bau daging pon bagi aq dah 1 macam,x kisah la daging lembu,kambing, @ kerbau semua akn buat aq jdi x selesa...kdg2 pening jgk,nk kata aq allergic dgn daging x plak,tpi aq mmg x bleh dgn daging ni...aq dapat sumpahan apa r...aq tgk mak aq masak daging masak merah pnyer la best,tpi bila aq cium je terus terbantut selera...alahai...x pe la bnyk lagi benda halal yg aq blh mkn k
apa2 pun selamt mkn daging yer semua dan ingat rye korban ni bkn setakat makan daging & korbankan lembu,kambing,kobau,unta & etc.......










No comments:

Post a Comment