Tuesday, December 21, 2010

huhuhu

salam...
dh lama x update,aq pn x taw apa yg aq nk tulis...ibarat nye klau roti yg dibiarkan x bersentuh dh berkulat dan sedia diimport ke pasaraya giant agaknya...exam sem3 dh habis,harap aq dpt pointer yg tinggi lebih dari ketinggian aq yg x seberapa ni..bler result nk kluar ni,aq pnyer cuti sem mmg enjoy sngt2..
cbe bygkn mcm2 yg boleh dibuat sepanjang 48 jam..klau tidur mcm2 aksi yg blh dibuat.kupu2,kuak lentang,..tpi yg paling bergaya mesti la gaya bebas...= )..dh start sem4 skrg ni,mne lgi nk cri kolej yg blh buat 4 sem dlm tempoh 1 tahun,lgi ekspress drpd syarikat fed ex,pos laju,mne2 syarikat bus ekspress...tpi dgn fernando alonso kalah la...
sem ni aq dh x nak jadi mcm sem lepas..bnyk main2 dri main2...kah3x..
krismas ni bru aq ada cuti a week,hmm tdi aq prgi majlis perkahwinan..dh lama sngt aq x prgi kt majlis yg mcm tu,rsenya yg pling last pn majlis kakak eka,tu pn dlm mac 2009.aq ni kera sumbang ke..hehehe aq x suka sngt majlis yg mcm tu.tpi apa yg aq perasan mne2 majlis mse sesi fotografi mesti muka pengantin perempuan je yg semangat,senyum smpi ke telinga,lelaki pnye la ssh nk bgi kerjasama...mcm mana nk jadi pemimpin ni..
huahuahua..sng cter x yah sanding lgi bagus kan...k la aq x nak merepek lama2..kn ada org tertidur plak bce apa yg aq tulis ni...huhuhu...

No comments:

Post a Comment