Thursday, January 27, 2011

the only exception

salam...
ni actually lagu dari group paramore..if not mistaken lagu ni start femes dlm may 2010 kowt,hmmm
dulu mase 1st time dengar lagu ni aq terfikir jgk la kan sape la the only exception aq ni..aq x pernah berangan pn nk jumpa dgn TOE aq ni...kenapa aq nak sangat TOE aq ni,sebabnya hati aq ni keras sangat,bebal bila dengan org laki-laki..nk jumpa laki mana la yg hebat sangat & boleh cairkan hati aq ni mcm ice yg tengah melt..
   ha3..at last aq jumpa gakTOE aq ni,dia???buatkan ego aq yg tinggi melangit tu hilang entah kemana,perangai aq yg kasar ni automatik akn bertukar!ha3..mcm ultraman je..BERTUKAR!hu3..tpi memang mcm tu..aq pn x fhm la hormon apa la yg secrete banyak sngt dlm body aq skrg ni..tpi yg aq taw aq syg kt dia sngt2...ensem ke x tu belakang kira punya hal eh,kalau dpt yg ensem kan ssh plak aq nk kena jaga..mesti ramai pompuan lain yg beratur tggu dia,aq gak yg susah ati..sbb x nak kehilangan dia..yg penting manis tu ada..ske tgk syg senyum..mcm ada gula je kt senyuman tu..manisnya!tpi most of member aq yg tengok picture dia ckp dia ensem
hmmm (aq dh start bimbang dh ni) dh la aq 1 hal x lawa..ishhh3x susah hati betul la cm ni...syg x yah jadi ensem eh nanti bby susah hati la cm ni...hu3
   since parents masing2 dh taw psl kite org,,,so aq harap sesangat kekal hubungan ni SELAMANYA..i.Allah

No comments:

Post a Comment