Monday, March 7, 2011

2 things!

x payah cakap banyak...2 bigs things happend today
1st aku pergi amek result for sem3...nervous sangat-sangat sebab sem lepas banyak main-main
tapi lepas bukak slip result tu aku dapat rasa lega sangat-sangat...what a relief!
this semester : 3.63
cgpa : 3.60....Alhamdulillah..memang syukur sangat-sangat...tak terkata sebab ingatkan sem ni kantoi
once again thanks Allah for blessing my life


2nd...hari ni 1st day posting kt tempat baru..masuk keje pukul 3 hari  ni..since baru masuk di brief kan la sikit-sikit denga staffnurse yg keje kt situ...well aku pun x sure sangat nama tempat tu..kalau x silap klinik & rumah bersalin lily..tak sampai 1 jam start dah dapat patients baru
mula-mula dia just datang nak check je..tapi dah sampai masa untuk dia bersalin...doc kt situ pulak panggil semua student untk tengok benda tu..bayangkanlah tengok depan-depan mata orang bersalin
betapa susahnya nak melahirkan 1 nyawa kt dunia ni..sakit sangat-sangat..bertarung nyawa...menakutkan,teruja
benda tu yang aku rasa...itu je la..x boleh cerita banyak-banyak

No comments:

Post a Comment