Thursday, April 28, 2011

rindu sama brains

rindunya aku dekat brains..tu je


5 orang cikgu yang paling aku ingat
1.cg hadi ( add math)- hmmm aku rindu time sakit kepala nak solve problem untk add math ni sebab sekarang dlm nursing tak ada function or silmulatenous
2.cg meda (bio) - sebab nye bio memang favourite subject aku!sebab tu aku amek nursing sebab ada bio although sometime makes me BIOL!!!
3.sir mahmud (physics) - rindunya aku kat sir mahmud ni,belajar fz dengan dia dalam kelas senang je tapi bila exam nape susah sangat...rindu dengan lawak slumber + kool sir
4.teacher nor (bi) - miss u la tc..ingat lagi dulu tc nangis sebab kite orang senyap je tak cooperate lansung masa tc ajar kelas kite orang..lepas tu kita geng walaupun saya ni budak bising kat sekolah + hostel
5.cg junaidah ( bm) = guru kelas aku masa form 1 then mentor aku masa aku form 4&5..kurus je..sebak masa jumpa dia last aku pergi visit sekolah tahun lepas,rindu nak gi lepak rumah cikgu


5 tempat best dekat brains
1. off course la hostel kan sebab ada katil( aku memang kaki tidur )
2.kafe - sebab jual makanan
3.kopsa - sebab banyak gula-gula & air kotak
4.dewan makan - makan free so aku suka la walaupun makanan tak berapa nak sedap
5.surau - rindu kat surau brains sebab boleh solat beriman,mengaji,tadarus dengan kawan-kawan,dengar ceramah walaupun kadang-kadang kite orang buat kelab kat belakang
* SEBENARNYA KAT KELAS PUN BEST GAK..TAPI KADANG-KADANG JE LA


5 orang kawan yang aku tak pernah jumpa lepas spm ( yang terlintas )
1.atiqah abdullah
2.nabeehah zaim
3.syuhada aini
4.hafsah halim
5.shane!


sebenarnya semua benda yang berlaku kat brains is the best kat situ la aku belajar menjadi manusia dalam erti kata seorang yang baru meningkat remaja
at least aku tak 'rosak' like most of the teenagers outhere who just think they lived for today,remember la we also lived for tomorrow


aku rindu nak kumpul macam dulu,buat bising dalam kelas,tidur waktu prep,buat ucapan sendiri kat belakang waktu roll call,makan banyak-banyak kat kafe,tunggu turn mandi,basuh baju tengah malam,lepak lepas light off...mandi hujan,makan ais krim tepi kolam,hias kelas,jalan sama-sama pergi surau..wey korang serius aku miss benda tu...kita sama-sama cari ilmu kejar kejayaan kat sana...waaaaaaaaa SERIUS DOWH AKU RINDU

3 comments:

  1. aku pon rindu gak DOWWWWWWWWWWWW!

    ReplyDelete
  2. chegu hardi, chekgu salzani, chegu huda, chegu siti dan tcer meda nak pindah da weh..

    ReplyDelete