Saturday, June 25, 2011

sepah juara maharaja lawak

som! damak! poah! jah!..sepah dah menang maharaja lawak!..percayalah orang kampong sepah dah menang wey...macam tak caye je kan sepah yang menang,habis madu sepah tak habis-habis..tak sia-sia aku mempertahankan sepah di saat semua orang menjangkakan jozan yang akan menjadi juara..

at last perjuangan aku tak sia-sia..sayang korang ketat-ketat mostly abg jep tu ye,abg jep single lagi ke?
haha..duit menang tu boleh le simpan buat kawen yer..shuib boleh buat beli baju baby,mamat pulak nak buat apa agaknya,nak masuk minang tuuuut ker..anyway congrats ye sepah..lawak korang sentiasa dekat dengan masyarakat kita and thats why u all deserve it

No comments:

Post a Comment