Tuesday, July 26, 2011

aku kutuk blog sendiri -korang amat dialukan

aku baru buka blog hari ni
semalam memang tak sempat sebab nak holiday sepenuhnya
tengok la kat dashboard tu BEN ASHAARI
ada buat segmen komen blog orang lain rasanya
tapi aku tak sempat nak join
ye la kan aku nak taw jugak apa pendapat orang lain pasal blog cokia aku ni

so aku decide biar aku je la yang kutuk sendiri

10 things aku kutuk blog aku sendiri
1.aku rasa blog aku ni membosankan
2.blog aku ni macam syok sendiri jer
3.header tak lawa
4.nama blog tak menarik
5.follower tak ramai pun tapi gaya tulis mengalahkan glamer yuyu zulaikha sebab nak glamer sendiri
6.tuan punye blog ni sendiri pun tak lawa
7.tulis ntah hape2..lansung tak bermotif
8.gaya penulisan tak menarik
9.update je banyak isi & manfaat lansung tak der
10.tak banyak gambar untuk menunjukkan penerangan benda yang aku tulis


kutukan korang sangat di alu2 kan ye
*kalau malas komen kt sini boleh komen di shoutbox

PALING TAK BOLEH BLAH

TUAN PUNYA BLOG SANGAT JAKUN!

4 comments:

  1. blog dah okai dik :)
    cume kalo boleh tukar bckground jee hehehe..
    sori kalo akk tbe2 komen ehehhe :)
    jgn mrah yee ehhehe..

    ReplyDelete
  2. xkesah mcm mne jnji bkn plain sbb nmpk kosong jee..try google..byk yg comey =)

    ReplyDelete