Saturday, July 16, 2011

banyak nye? (untuk pertama kalinya)

hai peeps
apa yang banyak tuuu cik saadah oiii?
kalau korang perasan la kan banyak sangat aku join segmen & kontes
blog aku ni blog khas untuk segmen & kontes ke?
owh tidak sori banyak2 ye semua tu saje untuk suka2 memandangkan tak da sebarang cerita..

so sekarang ni ada cerita la
sekarang ni untuk pertama kalinya entry ni di update dari mersing
MERSING tu peeps!
biasanya di update dari new castle tak pun dari besut jer

buat apa kat johor ni?
cuti2 malaysia la..dapat kurangkan sikit jumlah wang yang berlambak
eh tak der la,sekarang ni dah masuk musim praktikal
biasa la kan student nurse so memang hidup ni di penuhi dengan praktikal la
ni untuk sem 5,ada 4 sem lagi since kolej aku ada 9 sem

ni 1st time kena johor
sebelum ni kl,trg & sekitar kb jer

semalam sampai sakit pinggang taw tak duduk atas bas tu
korang bayangkan pukul 10pagi gerak
sampai mersing ni pukul 1 pagi
betapa bosannye
betapa letihnya
tapi tak pe la tak boleh mengeluh kan

rumah dah sedia..
sampai2 jer terus terbonkang
best nye dapat tidooo

so doakan aku success kat mersing ni
sebab dari experience kawan aku yang lepas
clinical instructor (c.i) kat sini susah sikit nak dapat cross 
*thanks sudi baca


**p/s cross : untuk setiap procedure yang kite orang buat dalam ward tu kena dapatkan sign dari c.i tu
sebagai bukti kita dah buat
benda ni sangat penting taw!

2 comments:

  1. btl ke neh ?? sampai mersing kol 1 pg ? npe lme sgt.. xcye eh

    ReplyDelete
  2. betul la dalam pukul 1 lebih sbb bnyk sngt stop..smpi tak sempat stop untuk solat

    ReplyDelete