Wednesday, July 27, 2011

cik misi tanye..korang tolong jawab

please ye my friends
cik misi nak tanya ni...
soalan ni senang jer
dah lama cik misi fikir tapi tak taw plak jawapan nye

hanya korang je boleh jawab!
plissss

*klik gambar kalau tak cukup besar

erm nak tanya la kan
blog cik misi ni tak der la sampai tahap internationale!
tapi sape yang bace dari  
rusia
egypt
u.s
south africa?

nak taw sangat2 
kalau rusia tu ada la 2 orang member study kt sana
tapi tak kan yang laki tu baca
cam tak logik plak
egypt tu pun kawan gak
my bff
tapi dari africa tu sape

rasa nye masa world cup tak der pergi pun africa
untuk tampal link blog cikai cik misi ni
so sape tu?

poning2

No comments:

Post a Comment