Monday, July 18, 2011

mersing macam ni ke?

Assalamualaikum peeps..
hari tu ada entry yang aku bagi tahu pasal perjalanan aku ke mersing kan
so untuk yang kali ni nak bagi tahu pasal mersing ni la kan
biasa la 1st time datang
mesti macam2 yang kita fikir
jejak kaki di mersing ni dalam pukul 1.30 a.m
disambut dengan paluan kompang & silat
anjing
ye la kan housing area ni mostly cina
malam2 buta anjing duk menya sambut kedatangan kita orang
happy sangat2 wa cakap lu

rasa macam nak peluk tembak dengan pistol je
nasib tak da
macam la kita orang naak rompak rumah dia
wa ada kacau idup lu ka anjing?
kuat plak tu
macam seluruh persatuan anjing kat sini tengah buat koir
perghhh!
memang berbakat

so tadi 1st day pergi hospital tu
kecik jer nama pun hospital daerah ye dak?
bed ada 50 lebih je
patients plak dalam 30 lebih je
so wad aku ada lebih kurang 10 orang
tu un dah kira ramai
student kolej aku ada 5 orang + kolej shahputra 4 orang
so kerja apa nya nak buat
rilek memanjang la makkkk nyah!
tak taw la plak kalau ada banyak procedure

thanks peeps sudi baca

*p/s : 1 lagi yang aku perasan motorcyclist kat sini mostly tak pakai wizer
(cermin kat helmet tu )
kalau ada orang mersing yang baca
betul ke cam tu?

No comments:

Post a Comment