Saturday, July 16, 2011

" Segmen Kenal Blogger Sampai Juling"

semenjak 2 menjak ni makin banyak kan aku join segmen tak pun contest dari blogger lain
memandang kan tak ada apa yang nak dikatakan
walaupun banyak sebenar nya tapi malas lagi nak buat entry
so ni segmen ditaja oleh cik najihah

name pemes tak der la plak sebab saya ni bukan erra fazira
tapi biasa nye ada yang panggil nono
sekarang ni belajar dekat masterskill kota bharu and i.Allah nurse gonnabe
to cik najihah : apa erk nak ucap memandang kan kita tak pernah bersua muka
good luck yer dengan dunia blogging and dunia pelajaran jugak
doa kan saya dapat jadi staff nurse yer
thanks

2 comments:

  1. wah !! nurse ~
    sakit jmpe sa'adah je la yer,hehe

    ReplyDelete
  2. ha3..betul tu cik bell
    boleh la dpt rawatan 1st class

    ReplyDelete