Saturday, July 16, 2011

" Segmen Oshin : Umor Saye ........ "

yuhuuuuuuuuuuuu peeps..aku join segmen lagi
kali ni dari oshin plak nak kene bagitahu umur sebenar saya
well umur tu bukan secret pun untuk aku sebab terasa muda lagi
umur sebenar dah nak masuk 20 tahun tapi terasa macam 15 lagi sebabnya nak sit PMR sekali lagi biar dapat A BM & BI
korang jugak turut di alu2 kan untuk join sama yer
(najihahfara.blogspot.com)
ni link blog dia yep
thanks

3 comments:

  1. thanks dear...tp link tu betul ke hihi

    ReplyDelete
  2. wah !! kita sebaya lah yer...
    suke2..ada geng !! ^_^

    ReplyDelete
  3. oshin : ops salah ke..sori ye
    cik bell : ha'a tapi cik bell dah nak amek degree,sy bru je dip

    ReplyDelete