Thursday, July 21, 2011

yang...

hai peeps
aku yang tak berapa nak betul sekarang ni
hospital mersing ni keje tak da la banyak mana pun
nama pun hospital daerah ye dak ?
tapi aku punyer clinical instructor tu garang kemain taw 
nak lari balik pergi posting hosp.kb boleh tak?
tension

*dia dah siap pesan dah kat kami semua
kalau kamu semua nak umpat saya
teruskan
pahala saya yang dapat
saya garang sebab saya nak kamu belajar
kepala otak tu biar ingat apa yang saya ajar
ni tak masuk jer clinical area otak tu kosong

so think positive dia nak kite orang ni jadi nurse yang competent
tak boleh slow2 cam siput ....
tapi sape yang tahan kalau tiap2 hari kena marah
sakit wey..
kutuk2 belakang dia mesti ada
macam dia cakap la
pahala dia yang dapat
*aku selalu je murah hati bagi pahala kat dia
sape yang tahan bai?

ayat2 glamer mdm aku tu ialah
1.ko nantikan aku tual kepala tu
2.awak sepatutnya datang dengan saya dari sem 1 lagi (kite orang sem 5)
kalau tak sekarang ni mesti dah boleh jadi macam staffnurse dah duduk
kat meja buat report
3.saya tak taw la apa yang lecturer korang ajar kat kolej

...
tu those yang aku ingat la
ha3
student yang..
hosp. mersing yang...
aku yang...
clinical instructor yang..

... tu korang isi la apa yang korang rasa ye


2 comments: