Monday, August 15, 2011

entry paling banyak words 'GILER'

bukan nak mencarut tapi menaip ketidakpuasan hati
sakit betul la
line internet slow giler wey macam snail PIG 
geram giler

bukan apa la kan
baru je dapat online balik line buat hal
memang terbakar la
niat hati ni nak join segmen
banyak giler segmen yang ada malam ni
tapi 1 pun tak dapat nak join sebab line ni la
giler apa tah

bloger tu buat segmen
bloger ni buat segmen
tapi haram kejadah aku tak dapat join jugak
memang sial la kan
tak pe kan nak marah
malam2 tak puasa,siang je

No comments:

Post a Comment