Saturday, August 27, 2011

korang ingat korang tahu,tapi korang tak tahu 2

buka blog semalam..senyum
buka blog petang tadi..senyum
buka blog malam ni..senyum jugak
kesimpulan : sepanjang minggu ni asal buka blog jer mesti senyum biar pun hati ni gundah gulana
hahaha
sebab nye follower bertambah dari hari ke hari
thanks a lot bagi yang sudi follow yer

tadi baru je lepas buat biskut raya
ala biskut yang senang2 jer
guna biskut mix..nak adun sendiri tak pandai la
so disebabkan kemalasan nak buat entry bebanyak
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN
pheeeewwiiiiitttt


straight to the point ni sambungan dari entry yang lepas
ni link nya 
(macam biasa cik misi yang jakun ni tak pandai nak bagi klik & terus ke tempat yang dituju)
hahaha
so ni siri 2 ye semua

1.meniarap kendurkan payudara
beware ye kalau tak nak payudara tu kendur jangan sesuka hati meniarap masa online

2.goyang kaki tanda tubuh bertoksik
biasa nye orang yang suka goyang kaki ni kan pemalas,macam mana la tak ada toksik yang berkumpul
dalam body..

3.pasang lampu elak lapar
pasang lampu dapur,amek pinggan then cedok nasik
elak lapar hape benda cam tuh

4.lelaki perokok rendah IQ
bukan saya cakap,dalam buku tulis..ermm betul ke?

5.lelaki antisosial mati awal
mana2 laki yang antisosial jer tu baik korang sosialkan diri korang
kalau tak nak "pergi dengan selamat lebih awal "

6.kunyah gula2 getah cepat berkedut
sebab tu la product anti-aging (olay,skII,syahirah platinum blablabla) ada di pasaran

7.lihat orang sakit untuk sihatkan kita
selalu la ke hospital ye pergi tengok sape2 yang sakit dalam ward
walaupun hakikat tak kenal sape2 pun,tak pe la nak sihat punyer pasal

8.berus gigi elak strok
biasanya berus gigi elak nafas berbau & gigi kuning

9.jalan laju tangani gejala menopaus
kang jalan laju2 sangat kan orang kata busy mengalah kan pm plak

10.saderi tingkatkan keinginan seks
ooo patutla WONDERPETS suka sangat makan saderi..ni mesti stok saderi kat malaysia 
habis kalau semua orang tahu pasal benda ni so sebar2 kan lah ye

thats all for now
akan ada lagi dilain entry

*update : rupa2 nye ni entry yang ke 100..wuuuuhuuu
tahniah dan syabas kepada di sendiri
**tangan kanan gosok bahu belah kiri :D

6 comments:

  1. wahhh!!! dah ke seratus tu...tahniahh :)

    ReplyDelete
  2. kiranya, tips diet baru, pasang lampu bila nak makan lah eah? haha

    ReplyDelete
  3. haha..sebab fakta tu tertulis kalau pasang lampu kita akan rasa kenyang..

    ReplyDelete
  4. tahnah entry dah 100! follower pun dah 100. pasni fanpage dpt 100LIKE JUGAK ^^

    ReplyDelete
  5. haha.x dwe keyakinan lgi nk buat fanpage

    ReplyDelete