Saturday, August 27, 2011

SAYA NAK MENANG PENANDA BUKU THE SMURFS

Bookmark_actual size final


ni penanda buku the smurfs..
lawa kan..blue in color (tetibe mood menggedik)
aku saje jer join kontes ni,mana la taw tuah ramadhan
dapat jugak la menang,almaklumlah selalunya tak pernah bertuah kalau hadiah random pick ni
so kalau nak join boleh la tekan
(macam biasa cik misi yang jakun ni tak pandai nak buat klik SINI then terus ke tempat yang di tuju)
so harap2 kali ni ada ong la

No comments:

Post a Comment