Monday, August 15, 2011

setelah 7 tahun

Assalamualaikum peeps
1st entry sepanjang ramadhan ni
hampir 2 minggu jugak tak online
bukan sebab busy
tapi line broadband kena potong
almaklumlah tak cukup duit nak bayar
bila lama tak menaip ni jadi lambat giler nak tekan keypad
dah la banyak salah tekan
hahaha
masalah betul la

hari tu masa tak boleh online punyer la banyak
idea sampai mencurah-curah macam paip bocor
tapi sekarang ni bila ada peluang
semua tu dah hilang
entah ke mana
tapi yang penting cik misi tetap ada
tetap setia merawat pesakit
tetap steady buat dressing untuk patient diabetic
walaupun baunyer wangi tak hingat
maintain je
bukak pose boleh je melantak macam biasa

so lupakan hal tu jap
dah lama tunggu benda ni
7 tahun
kalau ada anak mesti dah masuk darjah 1
ok la
yang sebenarnye dapat peluang pose kat rumah
setelah 7 tahun di perantauan
cewwwaaaah!
ye la kan dari umur 13-17 kat sbpibr
umur 18 kat nogori tu eh
umur 19 kat k.bharu
umur nak masuk 20 ni la baru merasa
pose kt rumah lama sikit
3 minggu beb
sebabnya praktikal dekat dengan rumah
tapi bukan sebelah rumah la
area jertih ni je la

ok la tu kan
salam ramadhan

No comments:

Post a Comment