Thursday, September 22, 2011

singkatan dalam SMS yg paling annoying

sms tu means short messaging service @ sistem pesanan ringkas
semua orang pakai phone sekarang & semua orang tau cara nak sms
most of person sekarang ni lebih suka sms dariphone call sebab JIMAT wey
hehehe

tapi kan aku rasa cara sms sekarang semakin annoying la..
yang biasa kita gunakan 
tak = tak
makan = mkn
lapar = lpr
ayam = aym
goreng = greng
tak makan.lapar ayam goreng = x mkn,lpr aym greng
(hehehe..aku tengah menaip dengan nafsu lapar so ayat berkaitan makan la)

tapi yang meng'annoying' kan aku ialah
gila = glew
rindu = windu
sayang = yum
sedih = sdey
benci = menci
perut = pewot
kita = itew
tu je la yang aku boleh pikir sekarang ni & yang sewaktu dengannye
harap korang faham apa yang aku try nak sampaikan kat sini
 lapar ni so otak aku asyik pikir makan jer
so jangan la sms camni..tak semua orang suka termasuklah ANWAR HADI

4 comments:

  1. ye ah odah.. sapa dop paham satu sa ye nok kabo nape.. =,="

    ReplyDelete
  2. tu la psl..try kalau ckp gitu dlm dunia btul..belit lidoh

    ReplyDelete