Monday, October 17, 2011

kalau...

kalau.ringkas je tajuk kan
hmmm aku tengah exam ni sebenar nya tapi saje je nak post jugak sebab nak releasekan tension ni jugak

kalau body kurus nak biar gemuk sikit
kalau body gemuk nak biar kurus sikit

kalau ada kat rumah rasa nak pergi hostel
kalau ada kat hostel rasa nak balik rumah

kalau lapang rasa boring
kalau busy rasa tension

kalau single nak couple
kalau couple nak single

kalau praktikal rasa nak masuk kuliah
kalau kuliah rasa nak praktikal



kalau lapar nak makan,kalau dahaga nak minum

berapa banyak kalau daaaa

apa lagi kalau yang korang ada?

7 comments: