Thursday, October 13, 2011

macam tak percaya je kan ? ( susuk or plastic surgery )

entry ni mengandungi unsur yang berbaur  lucah kedengkian..sila sucikan hati anda!!

Tak nak taip banyak2..tapi macam tak berapa nak percaya je kan
So layan picture kat bawah ni..from : akustress giler.blogspot.com




Then boleh plak dia transform jadi macam ni..macam tak percaya pun ada
Sama ada dia pakai susuk dengan degawan or buat plastic surgery dengan doctor yang putihkan m.j i don’t know..yang penting gorgeous gegileeeeerrzzz
(berharap akan jadi sama macam ni..cam transformer pun ada jugak)
Sampaikan ada orang yang sanggup siksa diri buat plastic surgery untuk jadi macam dia ni




so for the girls out there kalau rasa tak cantik jangan down sangat mana la tahu kan u will be the next angela baby

No comments:

Post a Comment