Friday, October 21, 2011

oh facebook...

kering idea la nak tulis pasal apa..
tetiba je rasa nak tulis pasal sejarah aku dengan facebook
ada orang nak baca ke tak ni..arghhh gasaklah nak tulis jugak sebab perasan tu memang aku..

aku mula create account dengan mark zukherberg ni around november @ october 2009,disaat orang dah nak limit friend dalam fb ni aku pulak baru terhegeh2 nak create account,tu pun sebab kawan aku yang suruh buat sebab dia kata senang nak contact dengan member time sekolah dulu..fyi aku tak pernah ada account dengan frenster & myspace..sebab cam complicated jer nak faham application kat situ..damn..fb sekarang ni pun dah complicated jugak

aku punyer friend sekarang ni ada 779 orang & masih ada yang belum di approvekan atas dasar aku tak kenal diorang..bajet femes 

masa aku mula2 buat fb dulu teramatlah ghairah meng'add' orang tapi now aku tunggu orang add aku walaupun aku kenal orang tu kenapa buat camtu sebab aku femes..muahahaha..tipu la wey

mula2 buat dulu jugak notification kalau tiap kali bukak mesti lebih dari 20 tapi sekarang ni kalau ada 3 pun dah kira banyak sangat la tu..dah boleh kombang hidung dah

dulu la dulu pernah buat relationship dengan someone kat fb ni,tapi sekarang dah tak buat atas sebab malu & tak nak hebahkan siapa pemilik cintakuuuu..haha bukan apa lets privacy stays as a privacy..kat blog ni pun mana ada aku tulis pasal dia..dulu la dulu time mula2 kapel & buat blog..eksaited la kata kau

disebabkan terover eksaited dengan fb ni dulu asal ada orang add je terus accept walaupun tak kenal..la ni jenuh la nak removekan yang mana tak berkenaan tu..bukan tak nak mengeratkan sillaturahim tapi dah kita tak kenal kan..so kalau di remove tu harap maaf la ye

well aku tak pernah update status dengan ayat cam ni : itew sakit ati cangat2 dengan dia..nape dy fitnah itew curang dengan dy..itew cayang ucuk sendad2 tauk x..love u ucukk muaxxxx or yang sewaktu dengan nye..malau kokram la nak biar the whole people know about us kan..dah la tulis cam budak tak tahu basuh berak jerk..manjew tak itew tulis cam new

lepas bosan dengan fb aku try la tagged,twitter,formspring but damn bosan..so main fb je la walaupun dah complicated

tu je kot..korang pulak cam mana..jangan lupa doakan aku dapat dean list untuk sem5 ni ye semua..sayam koram sendad ( penampau untuk diri sendiri)

2 comments:

  1. hahaha..yg pasal status cegampang tu aq stuju! aq pon buat facebook nov 2009 gak n aq ada twitter, frenster, myspace, tagged tp haremm tak aktif~

    ReplyDelete
  2. manjew la tuw kunun2 tulis cam tew un..
    sama la itew

    ReplyDelete