Tuesday, October 11, 2011

perkara yang paling ditakuti

Assalamualaikum peeps & readers
dah lama aku tak post,actually agak busy sebenarnya
baru je habis posting untuk sem 5 so sekarang ni tengah exam,if korang tak tahu ni aku nak bagi tahu la untuk yang student nurse ni exam ada 2 jenis,exam skill & exam paper
kalau yang exam skill tu kita kena buat nursing procedure depan lecturer dalam masa 5 minit je,ada 10 stesen semuanya but depends on college tu la,kalau yang paper tu sama je la dengan mana2 kos pun
so kalau aku yang skill ni lagi kecut perut la,nak masuk dalam room tu pun macam nyawa dah dihujung tanduk
takut wey..so sikit ni je la luahan hati cik misi muahahaha

straight to the point perkara yang paling ditakuti ialah mestilah mati tapi disebabkan entry ni bukan entry keagamaan so

1.mencabut gigi
bukan gigi susu,yang tu diy pun boleh time kecik2 dulu buat time mainpondok2 ke.masak2 ke
tak pun masa tengah main kahwin2 ( kecik2 dah teserlah kegatalan ahkak ) ni gigi geraham punyer,sampai hari ni tak berani nak pergi lebih rela tahan sakit dari pergi cabut ( nama je student nurse,tapi takut jugak ) hello dear i'm pun manusia gak

2.jatuh cinta
sape2 sini yang takut untuk jatuh cinta,jom angkat kaki & join cik misi dengan club forever alone meh la meh ( tu pun kalau korang percaya la kelab tu wujud )
tak rugi pun kalau join..ntah kenapa tapi maybe takut sebab low self esteem kot..muahaha nope a big deal la der,wa boleh hidup..

3.tengok polis & misi
hahaha ni ketakutan zaman dinosour dulu la kan,pernah tak mak korang cakap bila korang buat salah 'panggil polis baru tahu' well a confessinon to make mak aku pernah tapi tu dulu sekarang ni tak la sebab dah tahu undang2..takut tengok misi pulak sebab takut nanti kena cucuk dengan misi almaklumlah misi ni sinonim sangat dengan bab cucuk mencucuk ni,masa tu mana la nak tahu sangat kerja misi ni apa ( duk pikir cucuk orang je memanjang ) sekarang ni bila dah belajar nak jadi misi baru tahu..so sekarang dah tak takut misi dah..cam hareeeem je kan zaman kecik2 dulu

4.tidur dalam gelap
dulu punyer cerita jugak ni,takut sangat2 sebab nanti itew tak nak ader hantu datang kat itew
wuuuuwuuuu iter nangesh nanti..hakhak 
tapi serius ramai budak2 yang pikir macam ni kan,kalau tidur lampu terbukak hantu tak datang sebab hantu tak suka cerah..maybe ada kaitan dengan burung hantu kot..

so tu je la  setakat ni,dah kering idea sebab duk terpikir how to clean umbilical cord..care of patient'ss with blablablabala semua ni
wish me luck..nok ngepek benar aritu tapi dok ingak doh gapo
hohohohoho
merry devaali

No comments:

Post a Comment