Thursday, November 24, 2011

candid time contest

Assalamualaikum peeps..
tetibe semangat nak join contest lagi sebab ianya contest candid..kan dah menang hari tu hehe mana tahu ada rezeki lagi tuhan nak bagi kan..sebelum tu jampi2 dulu siket..ngeh3





ok ni gambar yang nak masuk contest ni
taken masa raya haji hari tu,ni memang gambar candid ye kawan2 sebab saya tak tahu menahu pun pasal gambar ni,bukak2 je fb dah terpampang kat wall,see my friend tengah senyum sebab aku tengah tunjukkan simbol angry birds kat diorang,rupa2 adik kawan aku snap,anyway aku sebagai peminat gambar candid tegar teramat lah menyukai gambar ni
harap dapat pikat hati juri
har3

so nak tag
1.budak kampung a.k.a haris
2.cik tin





3 comments: