Sunday, November 6, 2011

CONTEST 3 ini 1 with Aini

tetibe rasa nak join contest sebab hadiah tu menarik
coklat tu wey..sape yang tak nak


macam biasa korang tahu aku tak pandai nak buat tekan sini
so tak yah taip banyak2..

ni gambar nye


stylo tak gmbr ni..1st time ni tunjuk..tak pernah bagi sape2 pun tengok
ni sebab nak coklat punyer pasal..bhahaha
amacam?
stylo kan..

kena tag 3 orang..so nak tag 
*sharifah zakiah
*insidous
*gugugagachokelatcinta


done...




4 comments:

  1. alahai . . samapai cam tu skali kau edit . .
    tekojut den ^^' . . .
    good luck ea . .. thanks join contest Aini . .
    Aini akan upload pic ni pada 24/11

    peace ^_^v

    ReplyDelete
  2. uih... macam seram je contest ni.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. aini : thanks ye
    gary : ni kes nak mng chocolate la ni..hehe

    ReplyDelete
  4. sapa yang join contest 3 in 1 with Aini . . sila baca entry ini . . . .gambar anda akan di upload tepat jam 12 ini . . tq

    ReplyDelete