Saturday, November 12, 2011

kenapa gataltangan91.blogspot.com

owh dalam entry yang lepas aku ada cakap maybe blog takkan di update untuk jangka masa yang lama
but
damn..tangan ni sentiasa gatal nak menaip.nama pun blog gataltangan91.blogspot.con
kenapa gataltangan91 aku punye url..kerana dengan tangan ini lah aku meluahkan apa yang tak terluahkan dengan mulut,kalau tangan ni tak gatal nak register blog ni maka tak da la blog yang ntah hape2 ni kat sini

sori la dalam entry lepas ter'emo' sikit bukan apa otak yang berfikir lalu meng'send' arahan kat tangan melaui neurotransmitter agar tulis macam tu
1st aku berblog dulu atas dasar niat nak suka2 je,tapi bila tengok ramai je blogger yang ada follower riban2 tiba2 je rasa nak jadi cam tu jugak,ye la kan sape yang tak nak femes..nak nyanyi suara macam katak
nak berlakon keras cam batu,almaklom la muka pun tak der iras2 fasha sandah..body pun tak hot cam dia
kalau hot cam dia boleh la pakai fesyen berkemban & dedah belakang tu
jangan cakap korang tak tengok dia pakai camtu
ingatkan boleh femes la dengan menulis ni..rupa2 nye baru aku sedar bakat menulis pun tak seberapa
alahai!
setelah post sana post sini,leave link kat sana,leave link kat sini
follow tips tu,follow tips ni
masih nak menjadi & when its become to a turning point aku NAK BERBALIK PADA ASAL USUL TUJUAN BERBLOG
no more mencapub or those thing kejar2 follower..tulis je semahunya..kalau follow mekaseh
kalau tak nak sudah!..harharhar
apa yang aku merapu lagi ni..sekarang ni bukan giler glamer tapi giler keyboard nak menaip dah almaklumlah nak chat dengan pakwe..pakwe takder
sila cakap aku LOSER..

muka yang tak diedit lansung..penat wey gotong-royong bersihkan kota bharu


*tangan jer yang gatal...tuan punyer tangan tak gatal,cuma bila kena 'ketik' nyamuk ngan semut gatal,gatal la tuanya,menggaru bagai tak cukup tangan sebab gatal*

3 comments:

  1. hahaha..'ketik'??? budu molek bunyi~

    ReplyDelete
  2. haha..wak gapo nok sorok bau budu tu..sdp benar

    ReplyDelete
  3. ko mang gatai pun...
    same cam i nie ha...

    ReplyDelete