Friday, November 18, 2011

kenapa kena peluk pakwe kuat-kuat bila naik motor dengan diorang?

well aku tengah praktikal kat k.terengganu ni..2 minggu
tapi damn tempat posting boring giler vavi,dengan madam yang 'bolok serok & kuca hanya'
oh plis la cari madam yang lain.di umur sebegitu baik duk umah jaga cucu & tambahkan amal je la
grrr dah termengumpat orang pulak

aku selalu tengok perempuan zaman sekarang ni keluar rumah sampai lewat malam,well aku pun camtu tapi aku keluar dengan member perempuan aku

yang aku nak tulis ni pasal yang keluar dengan pakwe,bukan tak nak kutuk yang keluar dengan kereta
tapi kita tak nampak apa yang diorang buat dalam kereta,kalau yang dengan motor ni sudah terang lagi bersuluh dengan lampu jalan & spotlight

tahu la korang ada pakwe,aku takde ( ye aku loser + loner )
ada aku kisah

asal naik motor dengan pakwe je mesti peluk kuat2..nak tunjuk lagak ke ko boleh naik motor dengan pakwe & aku tak boleh,.nak kata seat motor tak muat sememangnya muatan untuk 2 orang,naik pun 2 orang
tapi duk rapat2 macam naik 5 orang

tak pun nak bagi pakwe rasa korang punyer nasik lemak 5posen korang..lepas tu mula la 'adik' pakwe korang bangun..kan dah susah nak tidurkan balik

tak pun korang takut korang jatuh atas jalan,ye la kan pakwe ko bawak motor cam pelesit,.bimbang korang terbang melayang so pegang la kuat2..takut nanti bila sampai kat destinasi pakwe ko plak
'eh mana awek aku,mapuh doh la jatuh tengoh jalan'
ke guane,sape wak naya

oo lupa plak kalau naik motor ni mesti sejuk,almaklum la aircond semula jadi..cool giler
mesti la kena peluk sebab nak transfer heat,nanti tengok2 je pakwe korang dah beku..dah tak boleh nak manja2 pulak kan

aku bukan nak mengutuk sangat la,tapi bila tengok pemandangan tu rasa macam malu pulak sebagai seorang perempuan ni..aku jugak bukan demand nak kan orang yang berkereta
tapi pandangan orang tu macam dah serong,kalau korang naik tak peluk rapat2 orang takkan tengok pelik
tapi bila yang rapat macam tak der ruang nak bernafas tu yang menjadikan benda tu pelik

conclusion nye memang tak der conclusion
masing2 ada hak masing,nanti ada plak yang ' cakap mak bapak aku tak marah ko kesah apa? '


kepada korang yang sentap aku mintak maaf
peace no war

3 comments:

  1. biasala..nak buat macam mana..dah dia sorang je ada pakwe kann~hahahahaha ^^

    ReplyDelete