Tuesday, November 8, 2011

randoms : entry ni MAYBE yang last

hurm aku tak taw nak tulis apa2..lepas entry ni maybe aku akan menyepikan diri untuk jangka masa yang lama
semoga tak ada orang yang merindui blog aku..betul la kata orang nak berblog ni hati mau kuat tapi sori
damn aku fail!

tak perlu  tahu kenapa aku frust sangat dalam berbloging ni nanti orang cakap aku mencapub pulak kat sini
pergi nya aku ini untuk menjadi seorang yang lebih kuat berbanding sebelum ni
aku tetap akan baca blog korang
biarkan aku meneruskan realiti dunia daripada berada di alam maya

disini aku ingin memohon maaf kepada semua orang 
ye la kita tak tahu kalau ada orang terasa dengan kita kan...sorry for everything
akhir kata Assalamualaikum

2 comments:

  1. rilek2..gua pon rasa nak berhenti kejap jugak lepas ni..cuma tinggal siapkan lukisan org je..otak dah letih nak menghupdate..dah takde idea~huhu

    ReplyDelete