Tuesday, November 22, 2011

selsema.baby.gulai ikan.menang contest

oh yeay..at last after 3 days dapat jugak aku online
busy teramat,tak nak tanya ke kenapa..k fine,aku tak femes

1st : selsema
ok,aku tengah selsema ni,semua ni member aku punyer pasal.aku terkena virus infection dia la ni
air hidung aku keluar lalu mencurah curah ke ladang gandum
lepas tu jadi la hingus krunch..hak3 geli tak  for sure tak kan

2nd : baby
this is not about khinzir (babi,lembut je kan sebut khinzir)
this is about baby-justin bieber,disebabkan aku selsema so aku makan la pcm & antibiotik
lepas tu before aku pergi klinik aku pergi la kat kedai tujuh sebelas @ 7 11 sebab nak beli air
aku amek la revive lepas tu halls blackcurrant ( harga tak ingat sebab aku bukan perancang ekonomi )
masa kat counter tu tiba2 kedengaran la muzik lagu baby tu,ada 3 orang : aku,seorang mamat yang pakai kemeja dan beli air kotak,and seorang pak cik around 50-an yang beli rokok
korang agak2 bunyi ringtone sape,abang yang beli air tu muka selamba
aku muka demam ( nak mintak penampar,hidung merah cam badut )
*ringtone senyap
pak cik tu bayar,then baru la turn aku..abang yang beli air tadi dah blah
*ringtone bunyik sekali lagi
haha sekali pak cik tu yang angkat..mesti anak dia yang buat ringtone tu..die hard fan justin bieber tu,har3

abang cashier : nok plastik dok
aku : nok jugok,takpo2 biar sayo bubuh sediri
abang cashier : saye ingat telepong awok tak di bunyi lagu baby
aku : haha saye dok maju gitu lagi abe,pok cik ganah lagi dari sayo

abang tu senyum jer..hihi,pikir benda sama dengan aku la tu

see..pak cik guna ringtone baby..dia lagi cool dari aku

3rd : gulai ikan

erm aku dah tak ingat dah pasal apa..dah nyanyuk
dem i'm still young


*oh ye btw aku menang contest creative candid time with buddies anjuran shahmin & linda tempat ke 3 k my frens

ni link entry yang menunjukkan aku menang : http://28shahmin.blogspot.com/2011/11/keputusan-ccwb.html



macam biasa korang kan tahu aku tak pandai nak buat klik sini and terus pergi sana
har3




4 comments:

  1. haha..ni wase nk letok lagu baby gop ni..haha

    ReplyDelete
  2. haha..ni wase nk letok lagu baby gop ni..haha

    ReplyDelete
  3. cik tin : meh r pakat letok lagu baby
    budak kampung : mekaseh2

    ReplyDelete