Saturday, December 10, 2011

ciri-ciri loner sejati

Assalamualaikum
dah lama tak update sori ye semua aku tak akan guna ayat macam ni : ish3x penuh habuk kat blog cik misi,dah lama tak update,jenuh nak bersihkan sawang kat blog ni
sori that's not me..

adakah anda loner sejati..kalau betul2 la sejati mesti ada ciri2 ni

1.dah like page forever alone kat fb

2.top up rm10 boleh bertahan sehingga 5@6 minggu

3.try masak resepi yang baru,sendiri rasa

4.tak bawak handphone semasa pergi makan dengan member adalah normal tanpa perlu rasa bersalah lambat reply meseg dari pakwe

5.kebarangkalian untuk handphone berbunyi adalah sedikit,kalau ada pun maybe meseg dari operator tentang offer2 baru

6.keluar rumah dengan senang hati selepas mintak izin dari parents tanpa perlu rasa bersalah sebab keluar tak mintak izin pakwe

7.mempunyai banyak masa untuk main angry birds tanpa perlu reply meseg

8.tak perlu tension sebab gaduh dengan pakwe

9.tak perlu pikir nak make up cam mana,dress up cam mana untuk keluar date

10.weekend or cuti sem dihabiskan masa dengan membina badan dirumah tanpa perlu rasa bersalah apabila jumpa pakwe takut ditegur gemuk sebab berat badan naik bukanlah 1 masalah bagi loner

so korang semua ada ke ciri2 diatas,kalau tak der ada bran ke nak join?

3 comments:

  1. semua betul dgn aku kecuali no3 sbb aku takut nak masak,dan no 7 sebab aku tak suka main angry bird. hermm ke kena main angry bird baru boleh jadi loner sejati beb? hehehehe

    ReplyDelete
  2. haha..erm..ak ni kire guane???..1,8,9 jer x btol ngan ak..hehe

    ReplyDelete
  3. ekabukanmakcikkau : ko kan mak ko suruh ko masak nasik
    cik tin : mg bkn loner..mg long distance relationship

    ReplyDelete