Tuesday, December 27, 2011

korang tahu tak kenapa sekarang ni hujan lebat

rajin pulak nak update berturut2 sebab berukband dah nak kena potong,tak de duit nak bayar maklum la musim hujan tak boleh nak pergi menoreh,padi pulak dah tenggelam dek banjir..banjir2 makin teruk pulak

korang perasan tak sebab apa banjir teruk.adakah sebab hujan lebat?
then tahukah korang kenapa hujan turun dengan lebat nya sekarang ni,memang la ni musim hujan,tapi ada sebab nya

bukan sebab katak yang panggil hujan

bukan jugak sebab aku tengah nyanyi

kata2 tu kan 1 doa,so sebab nya adalah kan beberapa orang artis yang releasekan song yang ada kait mengait dengan hujan.diorang ni tak reti lansung nak timing

1.pitbull ft marc anthony : let it rain over me
2.bruno mars : it will rain
3.selena gomez : a year without rain
4.adele : set fire to the rain

semua lagu sebut 'rain' so cam mana la tak hujan kalau 1 dunia duk nyanyi & dengar lagu ni

3 comments:

  1. kalu ado lagu banjir,paceroh banjir laaa..x cekak nok ngarung air

    ReplyDelete
  2. jolo dh,kalu ada lagu pasal kilat lagi bhaya

    ReplyDelete