Sunday, December 25, 2011

korean must watch variety show : running man

dah tak berapa nak ghairah update blog sekarang ni..busy sikit dengan aktiviti seharian,since baru masuk sem baru ni anatomy dari sem 1 & 2 dulu nak kena cover balik,so usaha aku is nothing..haha hanya insaf 2 jam selepas dapat result previous sem,still tak berubah perangai bughok ni,nyah kau dari tubuh aku *apa de hal

sekarang ni tengah cuti krismas so tadi tu hanya alasan untuk terus hidup,so di kesempatan cuti seminggu ni aku melayan la 1 variety show ni running man,fyi actually aku tak layan korea and i'm into my girl,full house,coffee prince or somewhat but dulu ada la aku layan variety show korea ni exploration human body ala yang group super junior tu,so aku ingat lagi la sape group member diorang.now aku telah dipengaruhi & mempengaruhi diri aku sendiri untuk menonton running man ni..orang dah masuk episod 74 aku baru nak terkial2 nengok episod 1 (loser)

bagi aku rancangan ni kena masuk list must watch,1st episod yang aku tonton episod 2,time tu diorang main kat suwon stadium..gelak terbahak2 non stop and i don't have time to close my mouth..memang tak beradap,kalau kebetulan ada mak cik yang tengah cari calon menantu untuk anak dia passed by aku secara automatik akan terkeluar..tak senonoh sangat

aku punya feveret ialah kang gary sebab he seems to be cool all time,gaya dia pun macho sebab aku ni tak suka kyupta2 ( kiut2) taip..well aku buta korea harhar..ni je la yang aku boleh stand to watch..kalau drama aku memang fail nk nengok sampai habis..tadi aku try tengok personal taste,ok fine tak samapi 30minit aku dah bosan sebab tu la aku update blog ni.thanks kepada kawan2 aku yang banyak bagi info pasal running men ni
                                 *klik kalau tak der kanta pembesar





*update ntah hapehape.berapa kerat ayat jer pasal running man

1 comment:

  1. bess ooo..cita running man tu

    #mengarut
    alat untuk mancungkan hidung
    http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/jom-mancungkan-hidung.html

    ReplyDelete