Saturday, May 12, 2012

lama menghilang...happy nurses day

homaigod homaigod homaigod lama betl tak update kan..this is the short update only sebab ni pinjam laptop & broadband kawan jer..aku punyer? hmm miskin tak mampu.

sekarang ni dah masuk sem 8 makna nya ada 1 sem je lagi sebelum nak habiskan dip in nursing

sem 7 punyer osce ok,tapi teori munyer yang psychology tu yang tertiarap sikit..yang lain Alhamdulillah boleh jawab dengan baik la..sa pehal pun tengok result nanti kuar cam mana.harap tak tertonggeng.

12 may setiap tahun is hari jururawat,so selamat hari jururawat semua...smile

tengah busy dengan latihan dikir barat untuk persembahan nursing day peringkat kolej yang plan nye nak buat 7.6 ni,lama gila delayed kan atas sebab nak semua student nursing biar ada kat kolej..gila ke bai..

dah 2 minggu tak baking kek,balik ni nak buat kek coklat plannya..haha tengok orang ler kan

apa lagi ek..oo sekarang jiwa manyak tenang sebab dah single sesingle singlenya...cuba dengar lagu kelly clarkson stronger what doesnt kill you..so aku munyer love doesnt kill me..so i'm strong walaupun bukan atlet angkat berat

tu je la ko..sori my friends busy teramat

bai

muka budak busy..hehe cun tak
kalau ada rancangan menantu pilihan aku nak join hikhikhik (gelak gedik)