Saturday, September 15, 2012

raya terlewat,skandalism

assalamualaikum..dah lama betul tak update kan,busy (alasan), tak der idea ( alasan lagik )..apa yang aku buat lama sangat tak hapdet ni..sori iolls busy dengan praktikal,jumpa internet pun jarang-jarang..jakun kejap..

oh ye selamat hari raya,mintak maaf kalau ada sape-sape yang sentap dengan mak jemah hokey! gambar raya takder..iolls guna phone nokia yang ada lampu kat atas tu je,time urgent boleh gak macam nak cari barang dalam gelap ke..

raya ke 5 pi reunion kat pantai batu buruk trg,ramai jugak la yang datang,i malu nak pi sebenarnya,dah la gemuk,pelajaran tak berapa nak tinggi macam tuan punye..tapi pegi jugak tebalkan muka dengan makeup..bedak 3 inci,lipstick merah auwww separuh batang..then eyeliner tarik sampai ke telinga dengan harapan dapat menutup malu (hokey propa)

pergi makan kfc,kebetulan pulak my love tengah jaga adik dia yang kena denggi kt hospital sebelah kfc tu..so pi jumpa beraya dengan dia jap ( tapi pagi tu sebelum pi dah gaduh) apakah? hak3..pow duit raya sikit..i kan mata duitan uolls..tapi tak leh lama la kan sebab i pergi dengan my friends..nanti diorang bising plak..jumpa jap cakap benda-benda yang penting..then aku pergi melantak kat kfc tu..

so malas la nak citer the whole day kan..mood nak blogging tak de..kawan aku cakap ddia selalu baca blog aku..malunya ihik ihik *lempang muka sendirik



ni my love yang tak berapa nak hensem (mintak ampun) haha


skandal! haha..ni ayie,dia masuk hero remaja tahun ni,hope menang aku dah anta resume nak jadi p.a dia...

roomate masa nak spm..eka tudung hitam tayang gigi besi..kenapa aku dilahirkan cute sangat *pitam
agak rendah disitu..perhatian lutut aku bengkok kan..tak boleh terima kenyataan semulajadi rendah


yang ni bulan 5 kalau tak silap..majlis kawen kak long si baju pink tu.nad nama dia,solo lagi..i maintain cute


nak lagi ke? cukup2 babai

1 comment: