Tuesday, September 17, 2013

inner thought crisis

salam untuk umat islam
salam sejahtera untuk non islam

dah lama betul tak update pasal diri sendiri kan
sekarang ni aku dah sambung study dekat usm
impiannya nak ada degree
harapnya la kan
doakan aku dean list
sebab ptptn aku menimbun..
hari tu kecoh jugak dekat tweeter budak laki tak nak kahwin dengan perempuan yang ptptn menimbun
bala


pedulik

so let me tell u a story that's made me have inner thought crisis
ada la mamat pernah kapel dengan minah
tapi mak mamat tu tak berkenan sebab perempuan tu tak lawa
or the rude one is hudoh

so apa yang buat aku pikir panjang
macam mana aku nak berdepan dengan my future mil
if aku nak kahwin one fine day
ada kah aku jugak akan di reject sebegitu?