Wednesday, November 13, 2013

sebulan lebih dah single

poyo je kan tu pun nak bagi tahu kat blog tapi suka hati gua la kan dah blog gua..perasan ada orang baca
dah sebulan lebih so far so good, air mata ni belum setitik pun keluar sebab jantan tu..yeah! u go girl!

makan seperti biasa
mandi seperti biasa
tidur seperti biasa
tak sama pun macam yang digambarkan dalam lagu-lagu jiwang melayu tu

aku busy dengan life aku
assignment
continuous assessment
tolong senior buat research
erm apa lagi..

oh ye jantan tu dah ada makwe baru
budak lagi, maybe 18 or 19 
aku tak sure
tapi konpem tak lebih dari 20
dulu bukan main lagi ayat kalau putus dengan aku dia akan jadi gila
tapi tak pun
aku nak sangat dia gila
hahahahahaha

budak tu tak private pun fb dia
so aku selalu stalk, duk berlovey dovey kat fb tu
ewekk muntah darah
budak-budak kan bila laki tunjuk kasih sayang kat fb mula la rasa disayangi tahap nak mampus
padahal boleh je nak pasang ramai-ramai

aku bukan tak move on
tapi aku nak tengok setakat mana relationship dia dengan jantan tu
sebab hari tu aku dah pm dia masa mula-mula aku dapat password jantan tu sebab aku tengok dia yang duk chat dengan jantan tu latest duk bersayang babi semua

tapi degil tak nak percaya aku
ingat aku nak rosakkan hubungan dia dengan jantan tu..
what the hell budak?
aku ada banyak lagi benda nak buat selain daripada nak kencing kau
macam la aku hadap sangat jantan tu

well aku perati je permainan dia dari jauh
sebab dari analisis aku budak tu suka update status fb, kebanyakannya mesti tagged keparat tu

well baru 1st month
bahagia lagi ye dik?
dah ajak keparat tu kenal mak bapak
kenal akak abang ye
hahahahaha
lawak gila!

aku yang dengan keparat tu 3 tahun pun tak pernah jejak rumah aku
kau yang baru sebulan?
puiii
apala yang kau harapkan dengan relationship yang sakai macam tu

well tak pe la kalau korang ke jinjang pelamin (mata ke atas )
yang aku rasakan takkan terjadi
mohon jangan menangis 
bunuh diri
or kelar tangan
or 
update status fb yang menampakkan kebangangan kau
sebab time tu aku akan raikan kemenangan aku
aku dah pesan kan?

adios


if u know what i mean


me trying new shawl
dah nama pun single kan harus ber shawl bagai nak tarik perhatian jantan
oh plisss tak hingin


adios