Saturday, December 29, 2012

aku misi berlesen

okeh lama tak update,aku tahu..bila bukak blog semalam pun baru perasan ada orang follow aku..trimas,kepada yang tak follow aku tu y u no follow hah
disini ingin dinyatakan bahawa penulis sudah dapat lesen untuk menjadi misi yang bertauliah yang bermaksud aku boleh bekerja,penting ke lesen tu? ya penting umpama kau bawak kereta tapi tak ada lesen bila kena tahan dengan jpj menjawab la korang begitulah perumpamaan nya..exam 13.12 tu result kuar khamis lepas..alah 100 soalan je kot,apa de susah semua objektif,haha riak betul aku mentang-mentang dah lulus..tapi ada 36orang kot yang tak lulus,tak pe la it is not the end of the world,boleh amek yang mac ni punya.
lepas ljm ari tu 14.12 diorang ada buat pre grad dinner,tapi aku tak pegi,tema dia arab apa ntah..kotemporari? glamer? idk..tapi bila tengok picture kat fb tu sesuailah dikategorikan sebagai arab jahilliah..mau tak laser mulut aku,gambar peluk memeluk pakwe makwe,baju nampak bra..aku stalker okeh..beware of me..actually.cakap omputeh ko hado aku tak da jubah or whatever yang boleh disesuaikan dengan tema.aku jugak tak da duit bagai untuk pergi beli baju semua yang ada hanyala lemak terkumpul..boleh jual timbang kati tak? bayar nak pergi memang la murah rm50 tapi tang nak pakai makai semua eden tak mampu yo.so ko jangan nak blame aku,aku tak der ayah gula semua nak sponsor aku..
so pengakhiran diploma tu bukan kenangan yang indah,geng berpecah belah semua tu,ntah aku tak kisah..whatever semua la.sekarang ni aku duk rumah tengah menternak lemak,sijil nikah dah ada,sape yang ada abang single boleh la di nyatakan no fon dan jumlah duit simpanan di dalam bank..yup aku mata duitan.apa ko nak kesah kan? gangsta pulak dah blog ni..hewhewhew ( gelak dalam kain ).
oh ye selamat tinggal tesco kb,mydin kb,mcd kb,kfc kn,taman tg.anis..so on anda semua dalam ingatan saya..eh aku tulis apa ni,sebenar nye aku ada banyak benda nak cerita tapi bila lama tak post semua tu jadi mixed dalam kepala hotak ni..haishh